Trädgårdsskötsel – för privatpersoner

Låt oss ta hand om det där som du drar dig för i din trädgård, eller som du tycker är för tidsödande eller svårt. Vi arbetar effektivt och professionellt och tillsammans med RUT-avdraget blir detta en mycket prisvärd insats för att få din trädgård att bli så där som du drömmer om.

Vi genomför både mindre och större jobb och insatser vid både enstaka och återkommande tillfällen, allt efter dina behov.

Hör av dig så ser vi över vad just du behöver i din trädgård och du får förslag på upplägg och pris.

I trädgårdsskötsel ingår bland annat:

  • Beskärning av buskar, rosor
  • Häckklippning
  • Skötsel av perenner
  • Ogräsrensning
  • Bevattning
  • Vårstädning och höststädning

Vanliga frågor

Visas inte

Svaret kommer här

Vad innebär skötsel?

Allt som inte ingår i nyetablering, se exempel ovan. Kontakta oss om du har funderingar kring skötsel av din trädgård så guidar vi dig kring lämpliga insatser.

Är det dyrt att ta in hjälp med skötseln?

Nej det tycker vi inte. Vårt mål är att alltid arbeta snabbt och effektivt och utöver det har du även RUT-avdraget som ger dig 50% avdrag på timpriset. Med vår service får du mycket för pengarna! Hör av dig för ett kostnadsförslag utifrån dina behov.

Hur ofta behöver man göra skötselinsatser?

Det är valfritt. För en perfekt nivå på din trädgård kan det krävas besök från oss 2 ggr/veckan, en normal skötsel ligger ofta på 1 gång/vecka men det kan också vara mer sällan. Det beror även på tidpunkten på året då olika månader kräver olika mycket skötsel, tex växer gräset ofta snabbt i juli medan det lugnar ner sig mot hösten. Vi gör även enstaka insatser efter behov. Hör av dig så diskuterar vi en lagom nivå utifrån dina behov!

Sköter ni även bortforsling?

Ja det gör vi, men det kan vara bra att känna till bortforsling inte omfattas av RUT-avdrag. Ihopsamling av materialet ingår dock i RUT-avdraget.

Vi ska sälja huset, kan ni hjälpa oss göra fint i trädgården inför visningen?

Ja, vi kan göra din trädgård redo för visning och fotografering.

Tre anledningar till att ta in hjälp med skötsel av trädgården:

N

Snabb och effektiv hjälp

N

Insatser utförs i rätt tid

N

Fokusera på att njuta av din trädgård

RUT-avdrag!
Trädgårdstjänster omfattas av RUT-avdraget för privatpersoner. Passa på att använda avdraget som ger dig 50% på timpriset.